Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Vogelenzang Sint-Oedenrode – Sint-Oedenrode
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Vogelenzang Sint-Oedenrode
Tolhuisweg 10 5492 BS
Sint-Oedenrode

Afspraak maken

Op afspraak
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00u – 17.00u (tussen 10.40u – 11.00u  en tussen 12.00u-13.30u is de praktijk alleen voor spoedgevallen bereikbaar).

U kunt ook online een afspraak maken.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd
Eén afspraak is voor één klacht. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Maak een afspraak
Neem contact op met de praktijk om een afspraak te maken.

Voor eenvoudige vragen of het opvragen van een uitslag kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Dat heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen. U belt tussen 08.00u – 10.30u naar de praktijk en vraagt om een telefonisch consult. De huisarts belt u dan later die dag terug. Vanwege het plannen van de agenda van uw huisarts worden telefonische consulten die later aangevraagd worden doorgezet naar de eerstvolgende werkdag.

Maak een afspraak
Neem contact op met de praktijk om een afspraak te maken.

U kunt in de online patiëntenomgeving eenvoudige gezondheids- of administratieve vragen stellen aan uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente door middel van eConsult.
Wij beantwoorden uw vraag binnen twee werkdagen.
U dient hiervoor in te loggen.

Maak een afspraak
Ga direct naar de patiëntenomgeving.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Maak een afspraak
Neem contact op met de praktijk om een afspraak te maken.